Wonen midden in het bos

Heerlijk wandelen langs kronkelende bospaadjes om uw hoofd leeg te maken. Met de kinderen stampen door de plassen en lekker vies worden. Of samen op zoek naar de eerste paddenstoelen en de mooiste bladeren. Dat is wonen midden in het bos. Het is slechts weinigen gegund om op zo’n unieke locatie te wonen. U krijgt die kans in Pluimshof.

Uw nieuwe woonlocatie ligt op een gewilde plek. Met steden als Meppel, Zwolle en Hardenberg om de hoek woont u hier zeer centraal. Pluimshof grenst bovendien direct aan de dorpskern van Balkbrug, waar u alle gewenste faciliteiten vindt. Van een supermarkt tot gezellige restaurants als u een dag geen zin heeft om te koken. Alles lekker dichtbij op loopafstand.

Balkbrug kent een rijke geschiedenis. Het dorp was met haar ligging aan het kanaal een ideale plek voor het afgraven van veen. De kern van het dorp ligt nog altijd bij de brug op de kruising van

het kanaal met de weg van Ommen naar Meppel. Inmiddels heeft het vervoer over water plaats gemaakt voor transport over de weg. Via de N377 bent u in een mum van tijd op weg. Met de eigen auto of het openbaar vervoer, Balkbrug heeft een uitstekende busverbinding.