Wonen in Pluimshof

Kavelkaart van Pluimshof

Zoals u in het gebiedsplan kunt zien is iedere kavel omlijst door groen. De natuur is uw beste buur. Met een kavelgrootte van ca. 700 m2 heeft u bovendien alle ruimte om uw eigen groene vingers aan het werk te zetten. Een wilde bloementuin of juist een groen gazon voor volop speelplezier met de kinderen. Aan u de keuze.

Bekijk hieronder het woningaanbod.

Heerlijk ruim wonen

Pluimshof Balkbrug

Pluimshof kent 20 ruime kavels. Inmiddels is een groot aantal al verkocht. Op de kaart hiernaast ziet u welke kavels nog beschikbaar zijn. Door op de kavel te klikken, ontdekt u direct de ins en outs van uw nieuwe woonplek.

De hengel uitwerpen om heerlijk tot rust te komen aan de waterkant, of de eerste streken op het ijs in de winter. De vijverpartij vormt het hart van de nieuwe wijk. Verspreid rondom het water vindt u de twintig kavels. Door bewust te kiezen voor een parkachtige inrichting ontstaat er een organische wijk die uitstekend past binnen de natuurlijke groene omlijsting. Het voelt alsof u er al jaren woont.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Pluimshof - Kavelkaart
1

Kenmerken – Kavel 06


2

Kenmerken – Kavel 03


3

Kenmerken – Kavel 09


4

Kenmerken – Kavel 10


5

Kenmerken – Kavel 12


6

Kenmerken – Kavel 13


7

Kenmerken – Kavel 07


8

Kenmerken – Kavel 17


9

Kenmerken – Kavel 19


Wilt u informatie ontvangen?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u onderstaand formulier invullen of contact opnemen met een van de makelaars

© Copyright - Pluimshof - design Invite